«Vi snakker mindre om menn, sex og drømmer. Mer om overgangsalder, søvn og yoga.»

Åra går så innmari fort, men samtalene fortsetter heldigvis.

I ENDRING: Trude Ringheim skriver om hvordan samtalemnene - og nyttårsfeiringa - har endret seg i venninnegjengen ettersom åra har gått. Foto: Ole C.H. Thomassen
I ENDRING: Trude Ringheim skriver om hvordan samtalemnene - og nyttårsfeiringa - har endret seg i venninnegjengen ettersom åra har gått. Foto: Ole C.H. Thomassen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jeg har noen gode venninner som jeg har kjent siden tidlig i tjueåra. Nå er vi rett før femtiårskrisa, eller noen har allerede bikket over grensa, men det skal vi ikke snakke om.

Vi møttes unge under utdanning. Vi snakket intenst om eksamen og oppgaver som skulle leveres, men snart mer om våre planer i media som den gang var en bransje der alle pilene pekte oppover. Iblant drømte vi om å utrette noe riktig stort, som å jobbe mot krig, miljøødeleggelse eller å finne opp en kur mot hiv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer