«Vi torturerte og banka opp så mange at det nesten var dagligdags»

Eks-gjengmedlem Mikael Ali (38) har flere ganger vært på nippet til melde seg til politiet for grove forbrytelser han aldri er blitt tatt eller dømt for.

VEIEN INN I VOLDEN: Mikael Alis historie er fortellingen om hvordan han ble en av Oslos mest brutale torpedoer. Det er også en historie om å bryte ut av gjengen - og å klare og se seg selv i speilet igjen.
VEIEN INN I VOLDEN: Mikael Alis historie er fortellingen om hvordan han ble en av Oslos mest brutale torpedoer. Det er også en historie om å bryte ut av gjengen - og å klare og se seg selv i speilet igjen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mikael kan ikke huske at han tenkte, han knyttet bare høyrehånda og gikk rett mot den største fyren. Overarmen rykket bakover i noen mikrosekunder, før den skjøt fart gjennom kveldslufta og de hvite knokene kolliderte med voldsom kraft i mannens beinete kinn. Mikael kjente hvordan fyren vaklet under sammenstøtet, han tok sats igjen, siktet mot ansiktet, han siktet alltid mot ansiktet, og så lente han seg framover, la alle sine 187 centimeter og 150 kilo bak slaget, schmock, han traff igjen. I det fyren snublet bakover og møtte asfalten utenfor Saga kino med hodet først, hørtes en dump lyd. Mikael enset ikke alle folka som hadde stimlet til og skreik. Han fortsatte bare å slå og sparke, mens den store kroppen på bakken foran ham ristet og skalv ukontrollert.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer