Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Vi var trøtte, men sikre på at vi satt på gull. Så begynte Dagsrevyen

Vi falt for vår egen grådighet.

EKSTRAKONSERTEN ØDELA: Ihvertall for artikkelforfatteren, da de spilte på Valle Hovin i Oslo i 1990. Foto: John Stenersen / SCANPIX
EKSTRAKONSERTEN ØDELA: Ihvertall for artikkelforfatteren, da de spilte på Valle Hovin i Oslo i 1990. Foto: John Stenersen / SCANPIX Vis mer

- Vi må bestille nå. Fort! sa han.

Det var ennå flere måneder til vi skulle reise, to familier på tur. Den andre familiefaren hadde det travelt med å bestille hotellet vi hadde fått anbefalt. Nå var han online, tydelig stressa.

- Det er bare tre rom igjen, det siste ble bestilt for fire minutter siden. Det er tolv andre som er inne og ser på hotellet akkurat nå.

Han burde visst bedre. En gang satt vi to på andre siden av bordet og annonserte også med at det var stor rift om varene våre. Vi gikk på videregående da Rolling Stones skulle ha konsert på Valle Hovin, 8 august, 1990. Det var da 25 år siden bandet gjestet Norge, og interessen var stor for de 35 000 billettene. Allerede den gangen snakket folk om at bandet kunne være på tampen av karrieren, dette kunne være siste sjanse, og vi så fort muligheten til å tjene raske penger.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?