Viestad lar salaten fryse

Kommer han bedre ut av det enn forrige uke?

I FORRIGE UKE GIKK DET VARMT i Dagbladet.nos redaksjon da vår matskribent Andreas Viestad forsøkte å få sprø svor på juleribba.

Han gikk til verks med gassflaske, og andre reagerte sporenstreks, dette var ribbefaglig svakt.

Viestad på sin side, mente vel det var en nødløsning han foreslo, når alt annet går galt og gjestene hyler etter sprø julemat.

Men det gårjo ikke galt, ikke om man følger ribbesteikelaugets oppskrift, hevdet motdebattantene, som stilte opp og viste på videoNettmøtet med ribbeeksperten kan også føre til sprø jul.

NÅ GIR HAN SEG FORNUFTIG NOK med julemat. I dag er det farlig salat han lager.

- En salat skal være sprø! Og jeg har funnet måten - med fare for min egen helse - å gjøre den sprø. Jeg vil på det sterkeste anbefale å få tak i en salatslynge, min manuelle metode er en fin måte å få trent, og for å gi mer bissniss til landets fysioterapeuter, sier Viestad selv i en kjapp kommentar.

Det er uansett mindre risikofyllt enn å jukse med juleribba.

Viestad lar salaten fryse
REDDER SLAPP SALAT:</B> Viestad bruker isbiter.