Smaksforsterkning: Ved å koke aspargesen i eget skall og avknekt ende øker den gastronomiske opplevelsen enda noen hakk. Foto: Mette Randem
Smaksforsterkning: Ved å koke aspargesen i eget skall og avknekt ende øker den gastronomiske opplevelsen enda noen hakk. Foto: Mette RandemVis mer

Viestad utnytter aspargesrestene til å maksimere smaken

- Litt søt, litt bitter. Litt sprø og litt myk. Annerledes enn noe annet, skriver Andreas Viestad.


Prøv Dagbladet Pluss en måned for 1 krone

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn