Viestad var i India og smakte på tolv retter. To av dem tok han med seg hjem

Slik lager du sprøstekt fisk med chili og lime, og youghurtblandingen Raita.

Fastfood på indisk: 12 retter på 20 minutter, slik foregår lunsjen på Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi. De serverer mat fra Andhra Pradesh, sørøst i India. Foto: Mette Randem
Fastfood på indisk: 12 retter på 20 minutter, slik foregår lunsjen på Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi. De serverer mat fra Andhra Pradesh, sørøst i India. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ser ut som en bingohall, eller kanskje enda mer som et sted hvor folk går for å vedde. Køen er lang og kaotisk, full av folk som veiver med kupongene sine, i håp om å bli sett av Manesh, mannen som står midt ute på gulvet og roper opp tall på de heldige.

- Åttini! Åttini! Åttini!

Oi! Vi har hundre og åtte. Ikke oss denne gangen.

Men på spisestedet Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi er alle vinnere. Konseptet er enkelt og genialt, en klar forbedring på hva du får fra Norsk Tipping:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer