Fastfood på indisk: 12 retter på 20 minutter, slik foregår lunsjen på Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi. De serverer mat fra Andhra Pradesh, sørøst i India. Foto: Mette Randem
Fastfood på indisk: 12 retter på 20 minutter, slik foregår lunsjen på Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi. De serverer mat fra Andhra Pradesh, sørøst i India. Foto: Mette RandemVis mer

Viestad var i India og smakte på tolv retter. To av dem tok han med seg hjem

Slik lager du sprøstekt fisk med chili og lime, og youghurtblandingen Raita.

Det ser ut som en bingohall, eller kanskje enda mer som et sted hvor folk går for å vedde. Køen er lang og kaotisk, full av folk som veiver med kupongene sine, i håp om å bli sett av Manesh, mannen som står midt ute på gulvet og roper opp tall på de heldige.

- Åttini! Åttini! Åttini!

Oi! Vi har hundre og åtte. Ikke oss denne gangen.

OPPSKRIFTER: Ukentlig gir Andreas Viestad sine beste oppskrifter til Dagbladets lesere. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Men på spisestedet Andhra Pradesh Bhavan Canteen i New Delhi er alle vinnere. Konseptet er enkelt og genialt, en klar forbedring på hva du får fra Norsk Tipping:

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn