Vilde (15) har gitt hjertet sitt til hallingdans: - Opprinnelig var dette noe mannfolk dreiv med

Vilde Ellegaard Westeng vil bli landets beste hallingdanser. Denne helga kan du se henne på kino i kritikerrost dansedokumentar.

Halling-prinsessa: Vilde Ellegaard Westeng vil bli Norges beste hallingdanser. I høst har hun hovedrollen i kinodokumentaren "Med hjertet i dansen".               Foto: Lars Reinholdt / Copyright Sant & Usant.
Halling-prinsessa: Vilde Ellegaard Westeng vil bli Norges beste hallingdanser. I høst har hun hovedrollen i kinodokumentaren "Med hjertet i dansen".               Foto: Lars Reinholdt / Copyright Sant & Usant. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg møter en del fordommer når jeg forteller hva jeg driver med. Mest sånn «Folkedans? Er ikke det fryktelig kjedelig?» Så har du de som sier «nei, jøss!» og ber meg om å lære dem noen triks.

Inspirert av Grand Prix

I høst har 15-åringen fra Gransherad i Telemark den norske hovedrollen i kinodokumentaren «Med hjertet i dansen», som handler om hva dans kan bety for barn og ungdom. De to andre hovedrolleinnehaverne er fra Russland og Sverige, og driver med henholdsvis ballett og cheerleading. Vilde drømmer om å bli Norges beste hallingdanser.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer