Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Villmarkens sønn

Produsent Jan Aksel Angeltvedt (35) satset alt på filmen «Villmark». Derfor har han det ekstra bra i leopardskoene sine nå.

Har du det bra nå? {ndash}Ja, kjempebra. Hvorfor? {ndash}«Villmark» går det så det griner på kino og det er vår i Bergen. Det er helt kanon. Livet er så fullt av muligheter for tida. Hva var det første du tenkte på da du våknet i dag morges? {ndash}Helvete, eg må jobb. Hva er meningen med livet? {ndash}Oj. Jeg er jo totalt snøsnokk på det spørsmålet. Jo eldre jeg blir, jo mindre vet jeg om det. Jeg trodde jeg hadde meningen, men mistet den et eller annet sted. Det går like fint å styre uten kart. Hvis du fikk en million kroner, hva ville du brukt dem på? {ndash}Knertet studielånet og gitt resten til Røde Kors. Det trenger vel ikke noe videre begrunnelse i disse dager. Ditt beste kjøp? {ndash}Leopardskoene mine. Hver gang jeg har slitt ut et par, har jeg kjøpt identiske nye. Nå har jeg det åttende paret. I 15 år har jeg hatt helt kliss like. Jeg kjøper dem på postordre fra London. Jeg får opp bilde på skjermen, taster inn skostørrelsen, og tre dager etter har jeg dem på beina. Det er helt fantastisk. Hvilken film skulle du ønske du hadde produsert? {ndash}Jeg svetter når jeg får sånne spørsmål. Men av nyere filmer er «Bowling for Columbine» en fantastisk film jeg gjerne skulle vært assosiert med. Hva gjør egentlig en produsent? {ndash}En produsent er med fra første start til siste slutt. En produsent er regissørens viktigste partner, og i tillegg arbeidsleder for en bunch med galninger. Det skulle det vært medalje for. Hva er favorittordet ditt? {ndash}For tida er det bankinnskudd. Hvilket ord er du drittlei? {ndash}Inkassovarsel. Det har også vært en del av hverdagen med å være produsent. Hvilke ekstreme egenskaper skulle du ønske at du hadde? {ndash}Å være en begavet musiker. Om jeg må velge et instrument, blir det gitar. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? {ndash}Faen, her må det være noe krøll med bookingen{ndash}bare kødda.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media