Vin til grillen

Nyt medbrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I AUSTRALIA kan du ta med vin på restaurant, såkalt Bring Your Own. Her er noen australske vintips til grillselskap der du kan nyte medbrakt.

Vår vinanmelder Bjørn Lyng skriver dette om vinen Brown Brothers Cabernet Sauvignon 2004 som koster 120 kroner:

Rik duft av eukalyptus, solbær, lakris, mokka og eikevanilje. Bløt, fyldig og sødmerik smak, fint bærende syre og behagelig snerp av modne tanniner i ettersmaken

SØK BLANT ALLE VINANMELDELSENE VÅRE: Leter du etter noe annet?

Du finner alle vinene vi har anmeldt i Vinarkivet, som er søkbart. Her kan du finner alle som har fått terningkast seks, alle til under 90 eller velge å søke bare blant spanske eller franske viner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer