Vinekspertens taxfree-guide

Kjøpene du virkelig sparer på.

KVOTEFYLL: Størsteparten av salget dreier seg nok om å fylle kvoten med enklere viner og spare noen kroner i forhold til vanlige priser. Men det er altså ikke umulig å gjøre gode kjøp av kvalitetsvin på taxfree, skriver Robert Lie. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
KVOTEFYLL: Størsteparten av salget dreier seg nok om å fylle kvoten med enklere viner og spare noen kroner i forhold til vanlige priser. Men det er altså ikke umulig å gjøre gode kjøp av kvalitetsvin på taxfree, skriver Robert Lie. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): • Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

Nå som fellesferien er i gang og vi nordmenn valfarter til varmere strøk, er det høysesong for taxfree-butikkene rundt om i landet. Det er definitivt noen kroner å spare om du velger smart, men også enkelte viner som er dyrere enn på Vinmonopolet.

Gamle travere og bestselgere

Utvalget er relativt kommersielt preget og dominert av store produsenter og merkevarer. Dette er ganske naturlig ettersom det her er snakk om salg i stort volum og ikke nisjeprodukter eller kvalitet som står i fokus.

Her finnes alle de gamle traverne og bestselgerne som nok mange drar kjensel på i hyllene. Nettopp dette er nok også et viktig punkt for å lykkes i dette segmentet, ettersom de fleste nok handler spontant og har en smule hastverk på vei til eller fra flyet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.