Vinekspertens taxfree-guide

Kjøpene du virkelig sparer på.

KVOTEFYLL: Størsteparten av salget dreier seg nok om å fylle kvoten med enklere viner og spare noen kroner i forhold til vanlige priser. Men det er altså ikke umulig å gjøre gode kjøp av kvalitetsvin på taxfree, skriver Robert Lie. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
KVOTEFYLL: Størsteparten av salget dreier seg nok om å fylle kvoten med enklere viner og spare noen kroner i forhold til vanlige priser. Men det er altså ikke umulig å gjøre gode kjøp av kvalitetsvin på taxfree, skriver Robert Lie. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): • Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

Nå som fellesferien er i gang og vi nordmenn valfarter til varmere strøk, er det høysesong for taxfree-butikkene rundt om i landet. Det er definitivt noen kroner å spare om du velger smart, men også enkelte viner som er dyrere enn på Vinmonopolet.

Gamle travere og bestselgere

Utvalget er relativt kommersielt preget og dominert av store produsenter og merkevarer. Dette er ganske naturlig ettersom det her er snakk om salg i stort volum og ikke nisjeprodukter eller kvalitet som står i fokus.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer