Du leser nå Dagbladet Pluss

Vinger over Europa

Magasinet dro til Italia på englekongress med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy. Og vet du hva? Du er en engel!

ENGLER I TORINO: Märtha Louise og Elisabeth Samnøy forteller om verktøyene de bruker for å komme i kontakt med engler. Det funket ikke på alle i salen. 
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
ENGLER I TORINO: Märtha Louise og Elisabeth Samnøy forteller om verktøyene de bruker for å komme i kontakt med engler. Det funket ikke på alle i salen. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

- Hele livet mitt er jeg blitt kritisert, sa prinsesse Märtha Louise (39). Det var lørdag, vi befant oss i et møterom på et konferansehotell utenfor Torino i Italia. Utenfor døra lå to sikkerhetsvakter henslengt i en sofa.

Prinsessen plasserte tre glass mineralvann på bordet, og skjøv den italienske oversettelsen av boka «Møt din skytsengel» nærmere meg. Ved siden av henne satt forretningspartner Elisabeth Samnøy (42). Hele formiddagen hadde de to gitt intervjuer. De var sultne nå, de måtte ha mat, men hadde satt av noen minutter.

- Alle mennesker i Norge hadde et bilde av hvordan de ville jeg skulle være, og det var alltid noe som var feil, sa prinsessen.

- Jeg falt av hesten, jeg hadde feil kjæreste, jeg hadde feil kjole, feil hatt eller feil sko. I mange år forsøkte jeg å tilfredsstille dem der ute med å være den som de ville at jeg skulle være. Men alle ønsket forskjellige ting. Jeg kunne aldri leve opp til det, ikke sant?