Du leser nå Dagbladet Pluss

Vinger over Europa

Magasinet dro til Italia på englekongress med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy. Og vet du hva? Du er en engel!

ENGLER I TORINO: Märtha Louise og Elisabeth Samnøy forteller om verktøyene de bruker for å komme i kontakt med engler. Det funket ikke på alle i salen. 
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
ENGLER I TORINO: Märtha Louise og Elisabeth Samnøy forteller om verktøyene de bruker for å komme i kontakt med engler. Det funket ikke på alle i salen. Foto: Siv Johanne Seglem / DagbladetVis mer

- Hele livet mitt er jeg blitt kritisert, sa prinsesse Märtha Louise (39). Det var lørdag, vi befant oss i et møterom på et konferansehotell utenfor Torino i Italia. Utenfor døra lå to sikkerhetsvakter henslengt i en sofa.

Prinsessen plasserte tre glass mineralvann på bordet, og skjøv den italienske oversettelsen av boka «Møt din skytsengel» nærmere meg. Ved siden av henne satt forretningspartner Elisabeth Samnøy (42). Hele formiddagen hadde de to gitt intervjuer. De var sultne nå, de måtte ha mat, men hadde satt av noen minutter.

- Alle mennesker i Norge hadde et bilde av hvordan de ville jeg skulle være, og det var alltid noe som var feil, sa prinsessen.

- Jeg falt av hesten, jeg hadde feil kjæreste, jeg hadde feil kjole, feil hatt eller feil sko. I mange år forsøkte jeg å tilfredsstille dem der ute med å være den som de ville at jeg skulle være. Men alle ønsket forskjellige ting. Jeg kunne aldri leve opp til det, ikke sant?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UT ÅRET*

KUN I SEPTEMBER

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP UT ÅRET*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UT ÅRET* 100 kr ut året. 0,83 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr for 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6 mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris uke etter tilbudsperioden (55,-/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.