Du leser nå Dagbladet Pluss

Vinter og vår

Hvilke utfordringer skaper det å velge en langt yngre eller langt eldre partner?

SPØR VÅRE EKSPERTER: Har du innspill eller spørsmål? Send din historie til magasinet@dagbladet.no, og merk e-posten med "Ekspertpanelet". Foto: JØRN H. MOEN
SPØR VÅRE EKSPERTER: Har du innspill eller spørsmål? Send din historie til magasinet@dagbladet.no, og merk e-posten med "Ekspertpanelet". Foto: JØRN H. MOENVis mer

||| html,body { border: 0px; } Noen opplever å forelske seg i en som er langt eldre eller langt yngre enn dem selv. Hvordan skal de skape et sexliv som er hva de begge ønsker?

— Seksuelle behov er individuelle, og påvirkes av mange faktorer knyttet til kroppens biologi og psykologi, samt samfunnet vi lever i. Noe av det mest komplekse ved et samliv og et seksualliv er at vi er nødt til å samhandle med en annen for å få det til å fungere. Derfor blir det så avgjørende å snakke med partneren om hvor viktig sex er og hva han eller hun ønsker seg seksuelt. Du kan ha mange hypoteser selv, men fasiten har bare partneren selv.

 

Hvordan skal man forberede seg på et sexliv som endrer seg når den ene blir svært gammel, mens den andre fremdeles er ung og med stor appetitt?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.