Virkeligheten brister og blir borte, hodet er fylt av bråk og uro

Veien ut av psykosen var tøff for Hanne Lilleberget (34).

DET GÅR AN:  - Jeg er opptatt av at det går an å bli bra selv etter å ha vært veldig dårlig. Men det krever mye å ha vært syk så lenge, sier Hanne Lilleberget. Foto: METTE RANDEM
DET GÅR AN: - Jeg er opptatt av at det går an å bli bra selv etter å ha vært veldig dårlig. Men det krever mye å ha vært syk så lenge, sier Hanne Lilleberget. Foto: METTE RANDEM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Sola bryter gjennom løvtrær som strekker seg mot himmelen. Det er formiddag, og på Lillehammer er det grønt og frodig.

I en lys sofa inne i den vesle leiligheten utenfor sentrum sitter Hanne Lilleberget med beina godt krøllet oppunder seg. Ved hylla med CD-er, bøker og pyntegjenstander henger en barnetegning.

«Til mamma fra Sofie», står det. Over et foto i ramme av en smilende Sofie, datteren som døde 31. januar 2007, bare to år og sju måneder gammel. Noen uker etterpå ble Hanne alvorlig syk.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer