Det fjerne østen: Ocean Art byr på fargerik mat og lekker presentasjon - men vær OBS på forskjellen mellom teori og praksis. Menyteksten stemmer ikke alltid med hva man faktisk får servert. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
Det fjerne østen: Ocean Art byr på fargerik mat og lekker presentasjon - men vær OBS på forskjellen mellom teori og praksis. Menyteksten stemmer ikke alltid med hva man faktisk får servert. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADETVis mer

Visjon og virkelighet

Alt er ikke slik det ser ut på asiatiske Ocean Art i Bygdøy Allé.

Det var kaldt, det var mørkt, det var en ettermiddag midt i uka. Robinson og Fredag ble plassert på et vindusbord i det smale, lange lokalet til Ocean Art Restaurant på peneste Oslo Vest. Dekoren står i stil med navnet. Turkise vegger, innslag av blått i belysningen - og et stort saltvannsakvarium, der fargerike fisk leker mellom koraller - dominerer interiøret. Men det er alltid litt stusslig å være de eneste gjestene i et restaurantlokale.

- Det er ikke så lenge siden vi åpnet, sa en hyggelig servitør, og la til at det vanligvis tar litt tid før folk oppdager et nytt sted.

- Alt er relativt, sa Fredag så snart servitøren var utenfor hørevidde. - Det må snart være et halvt år siden de åpnet. Men det trenger jo ikke bety at maten er dårlig.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn