Du leser nå Dagbladet Pluss

Voksensmerter

Hva gjør du når bestevenninnen din vokser fra deg? «Frances Ha» handler om den vanskelige slutten på tyveårsalderen.

De harde tjueåra: Når Sophie (Mickey Sumner) vil flytte sammen med kjæresten, forandrer det også livet til Frances (Greta Gerwig). Fra den snart kinoaktuelle «Frances Ha».
De harde tjueåra: Når Sophie (Mickey Sumner) vil flytte sammen med kjæresten, forandrer det også livet til Frances (Greta Gerwig). Fra den snart kinoaktuelle «Frances Ha».Vis mer

Plutselig er noe annerledes. 

I begynnelsen av «Frances Ha», den kritikerroste dramakomedien som har norsk kinopremiere neste uke, skildres det dypt samstemte vennskapet mellom 27-åringene Frances (Greta Gerwig) og Sophie (Mickey Sumner, datteren til artisten Sting). De deler en leilighet i New York, en feminin fortrolighet og sin egen smått innavlede ironi. Men så vil Sophie flytte sammen med kjæresten. 

«Frances Ha» er historien om et vennskap som ikke kan forbli som det var, og om en spesiell periode i livet der venner og kjærester plutselig kan finne ut at de er i utakt med hverandre: Åra mellom 25 og 30.

- Idet du går ut av universitetet, er det som om du fremdeles er en del av et fellesskap, sier Greta Gerwig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.