Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Wokede reker

4 porsjoner

4 porsjoner 800 g pillede reker 1/2 finhakket rød chili 1 ss fiskekraft 4 ss finhakket ingefær 4 stk finhakket limeblader 4 ss finhakket sitrongress 1 ss korianderblad 2 ss soyasaus 1 ss sesamsaus Slik gjør du: Varm opp wokpanna eller stekepanna med litt olje i. Ha alle ingrediensene unnttatt reker og koriander i pannen. Wok/stek ingrediensene i ca. 30 sekunder. Ha rekene i og wok/stek videre i 1 minutt. Dryss frisk koriander over og server straks med kokt ris. ( Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media