Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Wraps med uer

4 porsjoner.

4 stk små uerfileter uten skinn olivenolje/smør til steking Aioli: 2 eggeplommer 1 ss sitronsaft 1- 2 dl olivenolje 2 pressede hvitløkbåter Tilbehør: lompe eller tortilla ruccolasalat 2 tomater i biter Slik gjør du: Stek uerfileten i varm panne i litt olivenolje/smør. Dryss over salt og nykvernet pepper. Lag aooli ved å kjøre eggeplommer, sitronsaft og hvitløk i en foodprocessor. Spe med olivenolje. Smak til med salt og pepper. Legg litt ruccolasalat på ei lompe eller en tortilla. Legg på den varme fisken og ei stor skje med aooli. Dryss tomatbiter over og pakk tortillaen forsiktig sammen. Kan gjerne serveres som håndmat. Eksportutvalget for fisk. Diskuter mat Lyst på noe annet? Sjekk alle oppskriftene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling