Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Yuk pin chao mien (kinesisk gryte)

Til 4 personer på 20 minutter.

500 g kjøttdeig/karbonadedeig 200 g risnudler ev. eggenudler 3 dl kraft /buljong 2 ts søt soyasaus 2 ts vanlig soyasaus 3 ss østerssaus (kan sløyfes) 2 ts maisennamel 1 bukett brokkoli 2 vårløk ev. 1/2 purre 3 skiver frisk ingefær. Slik gjør du: Brun kjøttdeigen og ha over i ei gryte. Hell over kraften. Bland sammen soyasaus og østerssaus og rør inn maisennamelet. Hell over i gryta og la det koke opp. Rens og del brokkoli i små buketter og vårløk i 2-3 cm store biter. Den friske ingefæren skrelles og finhakkes. Fres grønnsakene raskt i panna og ha over i gryta sammen med kjøttet. Kok nudler etter anvisning på pakka, og server sammen med gryta. (Opplysningskontoret for kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media