Eyvind Hellstrøm populær mesterkokk

1 av 4 kvinner vil at Hellstrøm står for nyttårsmiddagen

Eyvind Hellstrøm er favoritten til å passe grytene til det  norske folk  på nyttårskvelden - men hovedpersonen selv er  bortreist!

<strong>MESTERKOKK HELLSTRØM:</strong> Leserne til KK og Allers ønsker hjelp av Eyvind Hellstrøm på årets siste dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MESTERKOKK HELLSTRØM: Leserne til KK og Allers ønsker hjelp av Eyvind Hellstrøm på årets siste dag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Samboeren til Eyvind Hellstrøm (67) er superallergisk, og hjemme lager tv-kokken middag til seg selv av det han finner i skapene, fortalte mesterkokken selv til Dagbladet tidligere i høst. Programlederen i Hellstrøms kjøkken på TV3 har en stor fanskare ute i folket, særlig hvis man skal tro de faste leserne til ukebladene KK og Allers.

I en ny undersøkelse utført på vegne av bladene svarte 25 prosent, av de 269 som medvirket, at Eyvind Hellstrøm er favoritten til å hjelpe dem med middagen hjemme nyttårsaften. Leserne som har medvirket i undersøkelsen, er kvinner i hovedsak mellom 50-70 år - og de responderte uten svaralternativer (uhjulpet).

<strong>PÅ TV:</strong> Eyvind Hellstrøm er aktuell med «Hellstrøms kjøkken» på TV3.
PÅ TV: Eyvind Hellstrøm er aktuell med «Hellstrøms kjøkken» på TV3. Vis mer

Her finner du gode tips til hvordan du best tilbereder kalkunen.

To favoritter som nyttårsmeny

På plassene bak Hellstrøm, ønsket leserne seg hjelp fra følgende kjente kokker til å lage mat hjemme hos seg nyttårsaften: Bent Stiansen (15 prosent), Arne Brimi (14 prosent) og Jamie Oliver (6 prosent).

<strong>SNART PÅ TV:</strong> Bent Stiansen og Aller Medias matredaktør Christopher Sjuve er klare med en ny runde av «Fingrene av fatet» på TV 2.
SNART PÅ TV: Bent Stiansen og Aller Medias matredaktør Christopher Sjuve er klare med en ny runde av «Fingrene av fatet» på TV 2. Vis mer

Leserne til de ukebladene er også tydelige på hva de skulle ønsket at sto på menyen, dersom en av mesterkokkene faktisk banket på døra og skulle lage noe godt: I så fall ville bare syv prosent ha ønsket seg kalkun, mens over halvparten av respondentene ville at Hellstrøm & co skulle ha disket opp med reinsdyrfilet (26 prosent) eller andebryst (26 prosent). 11 prosent hadde ønsket seg indrefilet.

Hellstrøm er på reise

Men akkurat i år må det norske folk være innstilt på at Eyvind Hellstrøm hverken lager nyttårsmat eller dukker opp som gjest noe sted. Dagbladet er kjent med at han er bortreist og befinner seg i en annen tidssone. Mesterkokken har av den grunn ikke rukket å gi noen kommentar til undersøkelsen som var klar i går ettermiddag.

Les også:

Eyvind Hellstrøms purre- og potetsuppe

Espelid og Hellstrøms supergode ribbe

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer