Anmeldelse av Hrimnir Ramen

230 kroner for suppe:
- Verdt hver eneste krone

Besøket på Hrimnir er en kraftoppvisning.

SUPPEHUER: Kokkene på Hrimnir serverer så god ramen at det kommer til å bli kø, mener Robinson og Fredag. Foto: Christian Roth Christensen
SUPPEHUER: Kokkene på Hrimnir serverer så god ramen at det kommer til å bli kø, mener Robinson og Fredag. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kommer til å bli kø på Hrimnir Ramen.

Den bør du stille deg i.

Det er ikke til å komme fra at det var med en viss forventning Robinson og Fredag gikk inn dørene til Oslos nyeste tilskudd til ramen-himmelen. Ramen er, for den som fortsatt kan glede seg til å stifte bekjentskapet, japansk komfortmat: Nudler, servert i dampende kraft, ofte toppet med et halvt smilende egg, og små kjøttstykker.

Hrimnir, som det siste året har vært synlige på sosiale medier og har gjort gjesteopptredener på andre restauranter, blander nordiske råvarer og smaker i den japanske tradisjonen.

Resultatet er imponerende.

Allerede fra den første småretten, biter av nepe og agurk syltet i miso og sake-marinade, var det åpenbart at håndverket er bunnsolid. En potetsalat med møre, ovnsbakte poteter, i majones med tynne flak av tørket tunfisk, toppet med vårløk og knasende sprøtt kyllingskinn, bekreftet førsteinntrykket.

I glassene startet de med en ung og saftig perlende naturvin, såkalt pet nat, fra østerrikske Biokult. Ut av musikkanlegget drysset kredibel og skjeggete indierock. I hyllene langs veggen sto glass og flasker med hjemmelaget rabarbraeddik og syltede grønnsaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer