Brunost med kanel, frokostblanding med grønnsaker, mac & cheese på pose, og lakrisyoghurt. Iskaffe med havremelk, søndagsmiddag fra Arne Brimi, ferdig langtidsstekt lammemørbrad og Troika med appelsin.
Denne uka slippes flere hundre nye matvarer i butikk. Dagbladet har fått hjelp av tre vidt forskjellige eksperter til å vurdere dem, og én fanger umiddelbart smakspanelets interesse.
- Frossen avokado i skiver?
For hvem har ikke stått i butikken og klemt forsiktig på avokado etter avokado for å finne den perfekt modne avokadoen som kan smøres på skiva eller moses til guacamole - bare for å komme hjem og oppdage at den ikke er moden, bare klemt i hjel av kunder før deg.
Norgesgruppen lanserer i år ferdig renset, perfekt modnet avokado i skiver - i frysedisken - i sin egne merkevare Eldorado, og smakspanelet er en lett blanding av begeistret, overrasket og skeptisk.
- Dette var overraskende godt, sier Svein Trandem, kokk og daglig leder på nyåpnede restaurant Einer i Oslo. - Å fryse avokado er en god idé.
- Avokado er en av de raskest økende grønnsakene (eller fruktene), sier Annechen Bahr Bugge. - Det er perfekt på skiva, og til texmex-mat som bare blir mer og mer populært.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger