Solfylte middagsfavoritter fra Aichas Mat:

Aichas mest populære middager

Det begynte med matbilder på Instagram, og fortsatte med kokebok, blogg og matbloggerpris. Møt Aicha Bouhlou fra Marokko og Bergen. 

GRØNT UTGANGSPUNKT:  -  Jeg bruker aller helst råvarer som er i sesong, og blir inspirert av grønnsaker og fisk,  sier matblogger Aicha Bouhlou. FOTO: Odd E. Nerbø
GRØNT UTGANGSPUNKT:  -  Jeg bruker aller helst råvarer som er i sesong, og blir inspirert av grønnsaker og fisk,  sier matblogger Aicha Bouhlou. FOTO: Odd E. Nerbø Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Maten min er ofte litt eksotisk, men alltid lett å lage, sier Aicha Bouhlou, matbloggeren som før jul vant kategorien Årets Nykommer under Matblogger-kåringen i regi av Mathallen og godt.no.

Her kan du lese om middagsfavorittene til hennes bloggerkollega Trine Sandberg.

«Fargerik», «fristende», «spennende» og «meget sterk nykommer» var blant ordene som ble brukt av juryen da hun ble tildelt prisen.

Fra billedkunst til matkunst

Aicha, som i mange år drev kunstgalleri i Bergen, gir sin mulitkulturelle bakgrunn æren for at den drøyt ett år gamle bloggen ble som den ble.

- Maten jeg lager er farget av min marokkanske bakgrunn, men også av min multikulturelle oppvekst i Tyskland, mitt liv i Norge og mitt andre hjem i Frankrike. Den er påvirket av mine reiser og møter med mennesker, kulturer og hendelser.

- Min marokkanske mor og kvinnene rundt henne har gitt meg mye kunnskaper om hvordan man med enkle midler kan løfte et måltid. Noe av det morsomste ved å lage matblogg er å utfordre seg selv til å lage noe godt med råvarene som er tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer