Alkohol på døra: - 30 minutter

Foodora vil levere øl på døra - og lover å gjøre på 30 minutter.

UTVIDER TJENESTENE: De rosakledde sykkelbudene har til nå levert mat fra restauranter på døra di. Nå gjenstår det bare formaliteter før du også kan bestille øl. Foto: Foodora
UTVIDER TJENESTENE: De rosakledde sykkelbudene har til nå levert mat fra restauranter på døra di. Nå gjenstår det bare formaliteter før du også kan bestille øl. Foto: Foodora Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De rosa sykkelbudene til Foodora blir stadig flere. Kjeden som har spesialisert seg på hjemlevering via sykkel, har nå etablert seg i store deler av landet.Sykkelbudene er mest kjent for å levere takeaway på døra, men nå har selskapet offensive planer for å utvide tjenestene. På blokka er blomster, bøker, sminke og dagligvarer - inkludert øl. Levert på døra 30 minutter etter bestilling via appen. I første omgang vil Foodora tilby dette bare i Oslo.

- Først og fremst: Er dette lov?

- Ja! Vår service skiller seg ikke fra Kolonial og Meny som jo også leverer øl på døra. Vi følger selvfølgelig alle lover rundt dette og er svært opptatt av at alt blir gjort riktig, forsikrer Elisabeth Myhre, som er Managing Director i Foodora Norge.

- Vi har blant annet vært i dialog med Næringsetatens avdeling for alkohol og tobakk.

- Når alkohol blir så lett tilgjengelig, tar dere ansvaret på alvor?

- Det vi må sørge for er at de som får alkohol er over 18, og at leveringen skjer før alkoholsalget stenger. Her har vi lagt ned mye arbeid for å få en sikker ordning på plass. Vi har sett på ulike utfordringer, men er nå i ferd med å få en sikker ordning på plass, sier Myhre til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer