Anmeldelse av Jewel of India

Anmelderne: - Dette er ikke lam. Det smaker våt ull

Slik gikk det da Robinson og Fredag skulle spise indisk.

STERK FIRER: Robinson og Fredag mener at femmeren ikke er langt unna på restaurant Jewel of India. Foto: Nina Hansen
STERK FIRER: Robinson og Fredag mener at femmeren ikke er langt unna på restaurant Jewel of India. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jewel of India sitter ikke lenger like trygt på tronen.

- Når var vi her sist?

Fredag så spørrende på Robinson.

- Det var vinteren 2012. Og hvis jeg ikke husker helt feil, så var vi sjenerøse med stjernene.

Robinson hadde helt rett. Forrige besøk hos den populære inderen på Frogner endte med fem stjerner.

- Stor fallhøyde, altså, sa Fredag og så seg rundt i kjellerlokalet, som ikke kan sies å ha forandret seg nevneverdig på de siste fem åra.

Hvis menyen hadde det, var det i så fall ikke merkbart. Her får du fremdeles klassikerne du forventer å finne – samt noen spesialiteter.

- Jeg vil absolutt anbefale noe fra spesialmenyen, sa -servitøren, en usedvanlig vennlig og serviceinnstilt representant for standen. - Hva med Lam Kolhapuri?

Robinson og Fredag syntes lam med stekt rød chili i en kokosbasert saus hørtes godt ut. I tillegg valgte de, også etter anbefaling fra servitøren, Adraki Champ. Det vil si grillede lammekoteletter marinert med løk, kardemomme, kanel og ingefær – en skikkelig lekkerbisken, skulle det vise seg, som serveres både som for- og hovedrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer