Satser på kjøtt og røyk:

Anmelderne ikke overbevist, men: - Jeg kunne gjerne dratt tilbake bare for desserten

Robinson og Fredag har besøkt Smokestack.

SMOKESTACK: Anmelderne ble overrasket over hvor gode dessertene var, men hadde håpet på bedre kjøttretter. Foto: Christian Roth Christensen
SMOKESTACK: Anmelderne ble overrasket over hvor gode dessertene var, men hadde håpet på bedre kjøttretter. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Både Robinson og Fredag nærmet seg grensen for å bli ubehagelig mette. Likevel så de ned i hvert sitt lille dessertglass og konstaterte grådig at det var litt igjen.

- Jeg orker ikke mer, men klarer ikke slutte, sa Robinson og brukte skjeen til å skrape opp den siste resten av limepaien.

Foruten limekremen besto paien av et lag med crumbles og et lokk av varm marshmallow, med en nydelig, forsiktig brent overflate. Søtt, men ikke for søtt, med en frisk og syrlig smak av lime, og en herlig blanding av kremete og sprø tekstur.

Fredag, som på forhånd hadde erklært at «jeg er egentlig ikke noe dessertmenneske», var minst like begeistret for sin eple- og valnøttpai med vaniljeis:

- Jeg kunne gjerne dratt tilbake bare for desserten.

Smokestack ligger midt i det Pushwagnerske betonglandskapet i Vika, og er det nye kulturhuset og konsertstedet Røverstadens gastronomiske alibi.

Størstedelen av hovedrettene på menyen er hentet rett ut av de amerikanske sørstatene, med selvsagte innslag som ribs, pulled pork og burger, og tilbehør som coleslaw, pickles og mac & cheese.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer