Anthony Bourdain

Anthony Bourdain er død

Den amerikanske kokken, forfatteren og programlederen gikk bort fredag.

DØD: Anthony Bourdain (61) har gått bort. Den amerikanske kokken ble funnet på sitt hotellrom i Strasbourg fredag morgen, melder CNN. Bourdain var i Frankrike på jobb med den prisvinnende matreiseserien «Parts unknown». I denne videoen blir han intervjuet av CNN om programmet. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Anthony Bourdain (61) er død, melder den amerikanske TV-kanalen CNN. Bourdain ble funnet på et hotellrom i den franske byen Strasbourg fredag morgen.

Den amerikanske kokken, kjent for blant annet boka «Kokkejævler», og flere matreiseprogram for den amerikanske TV-kanalen, skal ha tatt sitt eget liv.

- Det er med stor sorg vi kan bekrefte dødsfallet til vår venn og kollega Anthony Bourdain, skriver TV-kanalen i en pressemelding fredag.

- Hans forkjærlighet for eventyr, nye venner, god mat og drikke og utrolige historier fra hele verden gjorde ham til en unik historieforteller. Vi sluttet aldri å la oss overraske over hans talenter, og han vil bli dypt savnet. Hans datter og familie er i våre tanker og bønner i denne utrolig vanskelige tiden.

Parts unknown

Bourdain var i Frankrike for å spille inn flere episoder av den prisbelønte TV-serien «Parts unknown».

Best kjent er han kanskje likevel for boka «Kitchen Confidential», eller «Kokkejævler» som den heter på norsk. Boka tar oss med inn på restaurantkjøkken i New York, og beskriver en hverdag med stort arbeidspress og tilhørende dopmisbruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer