Smakstest av lammestek:

Årets påskelam: - Dette er helt fantastisk!

Testpanelet måtte ta hele skalaen i bruk da vi testet årets påskelam.

PÅSKELAM: Ingen påske uten en ordentlig lammestek. Vi har testet åtte av de ferske lammestekene du får kjøpt i butikk. Foto: Hans Arne Vedlog
PÅSKELAM: Ingen påske uten en ordentlig lammestek. Vi har testet åtte av de ferske lammestekene du får kjøpt i butikk. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er veldig enten-eller med lam. Enten er det forferdelig, eller så er det fantastisk, sier Matthew Webber, kokk ved Grand Café i Oslo.

Sammen med kjøkkensjef Roar Sandvik har han smakt på årets påskelam for Dagbladet, og denne testen var intet unntak, de to kokkene måtte ta hele skalaen i bruk.

På sitt beste var kjøttet mørt og mildt, på det verste luktet det så ille at kokkene ikke klarte å smake på det, og skuffende mange av stykkene var veldig triste.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer