MeiWei gjør vei i vellinga:

Asiatisk overraskelse: - Vipper mot femmer'n!

Duoen Mei og Wei serverer tvers gjennom godt håndverk.

MEIWEI GJØR TING PÅ SIN MÅTE: Selv om anmelderne først fikk litt flyplass-lounge feeling, så tok det av etterhvert og landet pent.
MEIWEI GJØR TING PÅ SIN MÅTE: Selv om anmelderne først fikk litt flyplass-lounge feeling, så tok det av etterhvert og landet pent. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oslos spisesteder med inspirasjon fra Østen fordeler seg over et bredt spekter, resonnerte Robinson.

- Alt fra de flashy-asiatiske, med bladgull på maten og spektakulær beliggenhet, via de hipster-asiatiske, kjennetegnet av sin fermentering og dampende ramen, til hull-i-veggen-sjappene, med mat i plastemballasje og vinkende kattefigur i vinduet. Jeg lurer på hva dette er?

Fredag skuet ut over et romslig og rent, men litt sterilt lokale ved Holbergs plass. Oransje lamper, skillevegger i mørkt treverk, komfortable bord og båser i interiør som sendte tankene i retning Skeidar.

- Førsteinntrykket er … litt flyplasslounge. Delikat, men på ingen måte hipt, lød kommentaren.

Men det var maten som gjaldt og på Mei Weis nettside hadde de lest på sjarmerende gebrokkent norsk, at: «Mei flytter rundt i restauranten mens jeg (altså Wei, red.anm.) svinger på kjøkkenet for å sikre at gjestene får best mulig smak».

- Et familieforetak, altså. Så hyggelig. Og de understreker at alt er hjemmelaget, fra bunnen. Det virker lovende, sa Robinson.

Hun som måtte være Mei viste seg som en behagelig servitør. Raskt på pletten, vennlig og åpenbart stolt over menyen, som ikke slo dem i bakken med crazy innovasjon, men som fristet med velkjente retter fra blant annet Kina, Vietnam og Indonesia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.