Har knekt koden:

Barcode-restaurant overrasker med pris og kvalitet: - Strålende utført i alle ledd

Tidvis glitrende mat til hyggelige priser, men Edda i Barcode er for utstudert til å kalles sjarmerende.

FLOTTE LOKALER: Lyst treverk, grønne planter, åpent og luftig lokale er alle sikre tegn på at vi er i 2018. Foto: Christian Roth Christensen
FLOTTE LOKALER: Lyst treverk, grønne planter, åpent og luftig lokale er alle sikre tegn på at vi er i 2018. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- «Samtidskost»?

Robinson kikket forvirret over bordet.

- Ja, svarte Fredag.

- Det er det de kaller det. «Familiær samtidskost».

Begge humret over det siste tilskuddet til floraen av hjelpeløse nyord, men bestemte seg for å gi Edda en sjanse til å fylle det med mening, gjennom en hyggelig priset femretters smaksmeny.

Edda, som åpnet i vår, ligger i Barcode vis-à-vis Operaen, og dermed i umiddelbar nærhet til turister og store mengder kontorister fra hovedstadens konsulentbyråer.

Konseptet er, i mangel av et hyggeligere ord, utstudert, og et øyeblikksbilde av nordiske trender innen mat og interiør. Lyst treverk, grønne planter, åpent og luftig lokale, og selvfølgelige innslag av ramsløk, tinnved og syltede grønnsaker.

- Det føles som å være på et 2018-museum, sa Robinson.

- Men om konseptet kan virke vel kalkulert, er personalet tilsvarende ektefølt hyggelige, sa Fredag.

Mens de nippet til hvert sitt glass musserende, kom en smaksvekker av svineribbe med ramsløk, brent purre og sprø qinoa-korn på bordet.

- Det er alltid hyggelig med en smaksvekker, men den kunne med fordel vært mer utfordrende. Her er det mange milde smaker og lite sting, sa Robinson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.