Kjøkkenutstyr som går unna:

Bare luft: Kalorifjerneren er årets julegavehit

Vi har klemt litt på pakkene for deg - og mange kan glede seg til store, harde pakker i år.

SPOILER ALERT: Vi har sjekket listene for å finne ut av hva som kommer til å ligge under norske trær i år. Philips' luftfrityrkoker er en av dem. Foto: Philips
SPOILER ALERT: Vi har sjekket listene for å finne ut av hva som kommer til å ligge under norske trær i år. Philips' luftfrityrkoker er en av dem. Foto: Philips Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mange matglade kan glede seg til store, harde pakker i år. Dagbladet har snakket med de største elektronikk- og kjøkkenutstyrsbutikkene, og blant favorittene er varmluftsfrityrkokere fra Philips, Airfyer.

- Luftfrityrkokere er veldig i vinden om dagen, og Philips Airfryer er veldig populær, sier Madeleine Schøyen Bergly, kommunikasjonssjef i Elkjøp, til Dagbladet.

Med en luftfriterer kan du lage de deiligste pommes frites eller chips med kun et par teskjeer olje - i stedet for å bade dem i kaloririk frityrolje. Vipps har du kuttet hundrevis av kalorier!

Også Power (tidligere Expert) og Clas Ohlson har en Philips' Airfryer på salgstoppen.

Det finnes en rekke versjoner av luftfriterere, både fra Philips og andre produsenter. Vi har tidligere testet den første versjonen av Philips Airfryer og lot oss begeistre. Vi trakk for noe støy og liten kapasitet - og det siste er det bare å sette en strek over, med de nye og ekstra - ekstra store modellene.

- Det å kunne gi forbrukerne et sunnere alternativ til fritering, er en innovasjon vi er veldig stolt av, sier Borislav Stoyanov, markedssjef for hjemmeelektronikk i Philips, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer