MISFORNØYD: Kjøkkensjefene Mads André Hansen og Karl Torbjørn Andersen har vanskeligheter med å gi toppscore: - Jeg hadde blitt sint om noen hadde servert dette på restauranten her. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MISFORNØYD: Kjøkkensjefene Mads André Hansen og Karl Torbjørn Andersen har vanskeligheter med å gi toppscore: - Jeg hadde blitt sint om noen hadde servert dette på restauranten her. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Smakstest:

Bare én av kjøttbolletypene imponerte

Hvis du skal kjøpe kjøttboller, er det bare én variant av de Dagbladet testet som duger.

SMALHANS (Dagbladet): - En god kjøttbolle må smake av kjøtt! Den må også ha god tekstur, litt å tygge på.

Det kan høres ut som verdens største selvfølgelighet, når kjøkkensjef Mads André Hansen fra Sentralen beskriver hvordan han synes en god kjøttbolle skal være. Det er det ikke.

Det var ikke mange som tilfredsstilte dette banale minimumskravet da Hansen smakstestet tolv kjøttboller for Dagbladet sammen med kjøkkensjef på Smalhans Karl Torbjørn Andersen.

- Nei, her var det mye kjedelig, smakløs mat med dårlig konsistens. Jeg fikk bekreftet inntrykket mitt til kjøttboller.

Det var bare tre stykker som utmerket seg, to svenske og den rå norske. Resten var ikke særlig godt, sier Andersen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn