Bare én fersk pizzabunn får toppscore

Vi har sjekket næringsinnholdet i 13 forskjellige ferske pizzabunner.

FERSKE PIZZABUNNER: Vil du holde den slanke linje, kan det være smart å ta en titt på næringsinnholdet. Det betydelige forskjeller på næringsinnhold, viser testen av har gjort av 13 bunner. (Foto: Jenny Mina Rødahl)
FERSKE PIZZABUNNER: Vil du holde den slanke linje, kan det være smart å ta en titt på næringsinnholdet. Det betydelige forskjeller på næringsinnhold, viser testen av har gjort av 13 bunner. (Foto: Jenny Mina Rødahl) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste årene har ferdiglagde pizzabunner kommet på markedet, og er et godt alternativ for alle som ikke har tid til å lage bunnen helt fra bunn.

- Som med alt annet har disse pizzabunnene også en litt ulik ernæringsmessig sammensetning. Er du opptatt av å spise sunt og næringsrikt vil det være en stor fordel å velge grove pizzabunner, som inneholder godt med fiber, sier Kari H. Bugge, ernæringsfysiolog og fagsjef i Grete Roede, som har sjekket næringsinnholdet i 13 ulike pizzabunner.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer