Restaurant at Meadowood:

Berømt restaurant i flammer: - Knust

Skogbrannene i California har krev enda et offer.

I BRANN: Hovedbygningen og restauranten på luksusresorten i Napa Valley stod i full brann etter the Glass Incident Fire beveget seg gjennom området mandag 28. september. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
I BRANN: Hovedbygningen og restauranten på luksusresorten i Napa Valley stod i full brann etter the Glass Incident Fire beveget seg gjennom området mandag 28. september. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De store skogbrannene som raser i California har nå krevd enda et offer. Nå melder en rekke amerikanske medier at Restaurant Meadowood som står oppført med tre stjerner i Michelin-guiden har brent ned til grunnen.

Restauranten ligger i det berømte vindistriktet Napa Valley, rett nord for San Francisco. Og nettopp her har brannene vært svært kraftige den siste tiden.

- Vi er alle knuste, skriver Christopher Kostow på Instagram. Han har vært sjefkokken på restauranten.

Restauranten har vært et svært viktig landemerke i regionen. Den ble startet opp for hele 60 år siden og har utviklet seg til å bli en resort med tilhørende golfbane.

På søndag ble alle medarbeiderne bedt om evakuere restauranten. Da flammene slukte restauranten var der derfor ingen til stede.

Siden pandemien brøt ut, har restaurantbransjen hatt en vanskelig tid. Også Restaurant Meadowood stengte ned i mars.

Likevel skriver en representant for Harlan-familien, som eier restauranten, at de vil komme sterkt tilbake: - Vi åpner igjen. Og vi tror at Napa Valley vil oppleve en renessanse etter dette (brannene, red.anm.), slik vi har opplevd før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer