Smakstest:

Beste thai-restaurant: - Bortgjemt perle

Hvis du vil spise thaimat i Oslo er det ingen tvil om hvor du bør dra. Her er en test av åtte av hovedstadens thairestauranter.

THAI-TILBUD: Det kryr av thairestauranter i Oslo by. Den paletten som thaimat spiller på er veldig interessant, men det krever dyktige folk på kjøkkenet om det skal bli skikkelig godt. Og det var en overraskende vinner i Dagbladets test av thairestauranter denne gangen. Foto: Elisabeth Dalseg
THAI-TILBUD: Det kryr av thairestauranter i Oslo by. Den paletten som thaimat spiller på er veldig interessant, men det krever dyktige folk på kjøkkenet om det skal bli skikkelig godt. Og det var en overraskende vinner i Dagbladets test av thairestauranter denne gangen. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer