<strong>THAI-TILBUD:</strong> Det kryr av thairestauranter i Oslo by. Den paletten som thaimat spiller på er veldig interessant, men det krever dyktige folk på kjøkkenet om det skal bli skikkelig godt. Og det var en overraskende vinner i Dagbladets test av thairestauranter denne gangen. Foto: Elisabeth Dalseg
THAI-TILBUD: Det kryr av thairestauranter i Oslo by. Den paletten som thaimat spiller på er veldig interessant, men det krever dyktige folk på kjøkkenet om det skal bli skikkelig godt. Og det var en overraskende vinner i Dagbladets test av thairestauranter denne gangen. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer

Smakstest:

Beste thai-restaurant: - Bortgjemt perle

Hvis du vil spise thaimat i Oslo er det ingen tvil om hvor du bør dra. Her er en test av åtte av hovedstadens thairestauranter.

Publisert
Sist oppdatert

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer