Vil ufarliggjøre karbohydrater

Brødsuksess for Funkygine: - Jeg kan ikke bake

Funkygine-brød rives ut av hyllene.

FIKSER DET MESTE: Blogg, TV-serie, Instagram, treningsreiser, bok og nå også eget brød. Funkygine fikser det meste, men innrømmer at hun noen ganger kommer til kort på kjøkkenet. Foto: Bakehuset
FIKSER DET MESTE: Blogg, TV-serie, Instagram, treningsreiser, bok og nå også eget brød. Funkygine fikser det meste, men innrømmer at hun noen ganger kommer til kort på kjøkkenet. Foto: Bakehuset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er mange av følgerne mine som spør meg om hva jeg spiser. Om jeg virkelig spiser brød og pasta. Jeg gjør det! Å kutte brød og karbohydrater er ingen quick-fix til flat mage!

Jørgine Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», en av de sprekeste og mest treningspositive influenserne i Norge, er oppgitt over mange av kostholds- eller kanskje mer diettrådene som norske ungdommer bombarderes med hver dag.

- Jeg har vokst opp på brød. Jeg og søsknene mine spiste uhorvelig mye brød med godt pålegg i oppveksten. Og nå er folk redd for carbs! Jeg vil gjerne være med på ufarliggjøre noe som er en viktig del av et sunt kosthold, sier Vasstrand til Dagbladet.

Sammen med Bakehuset har hun utviklet Funkygines Fiberbrød. Et grovt, fiber- og proteinrikt brød, som flyr ut av butikkhyllene i cha-cha-takt.

Salgsuksess

Funkygine-brødet ble lansert i uke 38 og fås kjøpt i de aller fleste butikker tillknyttet NorgesGruppen i Sør- og Midt-Norge.

- Funkygine Fiberbrød var i utgangspunktet tilgjengelig i de største butikkene våre, men på kort tid ble dette et av våre mest solgte brød totalt i Kiwi, sier Nora Mille Helgesen, kommunikasjonsrådgiver i Kiwi, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer