Robinson & Fredag restaurantanmeldelse

Colonel Mustard: - Perfekt hvis du har vært ute dagen før

Ujevn matopplevelse, men god Tinder-atmosfære på Colonel Mustard.

PLASS TIL DATE: På Colonel Mustard er det visstnok mange som velger å møtes til date. Foto: Christian Roth Christensen
PLASS TIL DATE: På Colonel Mustard er det visstnok mange som velger å møtes til date. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommerstid har mange vært innom den populære gastropuben på Alexander Kiellands plass i hovedstaden for en utepils eller tre i sola. Det er et praktisk sted å møtes midt mellom Torshov, Grünerløkka og Bislett. På denne årstida er det populært å sette seg ned med venner rundt et av de enormt mange brettspillene Colonel Mustard har tilgjengelig. Og selvfølgelig: Man kan spise der.

Den varme og avslappede atmosfæren har også gjort stedet til, så vidt Robinson og Fredag er kjent med, et populært valg for de første, prøvende og småkeitete samtalene etter en match på Tinder.

- Som de to borte i hjørnet der. Garantert en Tinder-date, hvisket Fredag.

Nylig har Colonel Mustard utvidet med et kjellerlokale med shuffleboard, fotballkamper på storskjerm, og en scene der en av humor-Norges stigende stjerner opptrådte da Robinson og Fredag var innom.

- Selv om vi har spist her før – og vært rimelig fornøyde – tenker jeg mer på Colonel Mustard som en plass å være sosial og drikke øl, sa Robinson.

- Men hvis maten fremdeles matcher atmosfæren, er det ingen grunn til å la være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.