Priskrig på påskevarer:

Coop raser mot Kiwis billig-appelsiner: Vi måtte bare smake - og ble overrasket

Best på pris eller kvalitet?

FINN PREMIUM-APPELSINENE: Det er forskjell på appelsiner. Her har vi lagt et par premium-appelsiner i standard-kartongen for illustrasjonens skyld. Klarer du å se hvor mange?
FINN PREMIUM-APPELSINENE: Det er forskjell på appelsiner. Her har vi lagt et par premium-appelsiner i standard-kartongen for illustrasjonens skyld. Klarer du å se hvor mange? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag kunne Dagbladet melde at dagligvarebutikkenes kamp om påskekundene så smått var i gang: Kvikk Lunsj til fem kroner og appelsiner til reduserte priser er første skritt i priskrigen på sesongvarene.

- Vi skal ha de billigste appelsinene, sa Kristine Aakvaag Arvin, informasjonssjef i Kiwi, til Dagbladet før helgen.

Det er det ikke alene om å ønske.

Nå tar imidlertid priskrigen en litt ny vending. For én ting er å være billigst, men hvilken kjede har de beste appelsinene?

Bjørn Takle Friis, kommunikasjonsdirektør i Coop, hevder overfor Dagbladet at Kiwi lurer kundene ved å ha annensorterings-appelsiner på tilbud, mens de selger premium-appelsinene sine til en langt høyere pris.

- De kaller den standard-appelsin, mens den vanlige appelsinen som de har brandet «Cevita» ikke er satt ned tilsvarende. Vi har all appelsin i løsvekt med samme standard som den de kaller Cevita til samme pris, slik vi har lovet kundene, sier Takle Friis til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer