Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Coop tilbakekaller barnemat

Fant mugg.

TILBAKEKALT: Coop tilbakekaller Änglamark økologisk «Grøtis» Smoothie med eple, fersken, banan og havre etter at det er funnet mugg på tuten på enkelte klemmeposer.
Foto: Coop / NTB Scanpix
TILBAKEKALT: Coop tilbakekaller Änglamark økologisk «Grøtis» Smoothie med eple, fersken, banan og havre etter at det er funnet mugg på tuten på enkelte klemmeposer. Foto: Coop / NTB Scanpix Vis mer

Coop Norge tilbakekaller tubematen Änglamark Økologisk «Grötis» Smoothie for de minste barna. Det er oppdaget mugg på tuten til enkelte klemmeposter.

Det er Änglamark Økologisk «Grötis» Smoothie med eple, fersken, banan og havre som nå tilbakekalles.

Dette gjelder produkter som er merket med EAN-kode 7340011455318 og best før-dato 09.01.2019. Det er funnet mugg på tuten på enkelte klemmeposer etter en feil under fylling av posene, opplyser Coop i en pressemelding.

Coop Norge anbefaler forbrukere som har kjøpt dette produktet med oppgitt EAN-kode og best før-dato, å levere produktet til butikken og få pengene tilbake.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media