Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Coop tilbakekaller karbonadedeig

Coop tilbakekaller karbonadedeig, fordi det er funnet rester av plast i fire pakker.

Coop kaller tilbake karbonadedeig med siste forbruksdato 22. oktober. Det er funnet rester av plast i fire pakker med Coop karbonadedeig. Plasten er blå og stammer mest sannsynlig fra plastsekker som kjøttet leveres i før det kvernes til karbonadedeig. Foto: Coop / NTB scanpix
Coop kaller tilbake karbonadedeig med siste forbruksdato 22. oktober. Det er funnet rester av plast i fire pakker med Coop karbonadedeig. Plasten er blå og stammer mest sannsynlig fra plastsekker som kjøttet leveres i før det kvernes til karbonadedeig. Foto: Coop / NTB scanpix Vis mer

Plasten er blå og stammer trolig fra plastsekker som kjøttet leveres i før det kvernes til karbonadedeig. Det benyttes blå plast nettopp fordi det skal være lett å oppdage dersom den kommer gjennom produksjonen, informerer Coop.

- Det har dessverre ikke blitt fanget opp denne gangen, noe vi beklager. For Coop er det viktigste at kundene skal kunne stole på de varene de handler hos oss, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Han oppfordrer kunder som har kjøpt produktet om å levere det tilbake, slik at de kan få nytt produkt eller pengene tilbake.

- Selv om plasten skal være lett å oppdage for kundene ønsker vi ikke å ta noen sjanser og kaller tilbake produktene, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Tilbakekallingen gjelder Coop karbonadedeig 400 gram med siste forbruksdag 22. oktober 2019.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media