Se bildene:

Coops skrekk-bakeri avslørt etter uanmeldt besøk: - Helt uforståelig

Skitt fra gnagere, mus og fugler ble oppdaget av Mattilsynet.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bakeriet utenfor Bergen ble stengt på dagen etter at inspeksjonen fant «svært graverende forhold» på en uanmeldt rutineinspeksjon.

Goman Rognaldsens bakeri er det samme bakeriet hvor en medarbeider mistet armen under produksjonen - og som Dagbladet tidligere har omtalt.

Mattilsynet avdekket en lang rekke alvorlige forhold ved Goman Rognaldsens bakeri. Det meste knytter seg til manglende renhold, men i tillegg til møkkete produksjonsutstyr fant de også spor etter skadedyr.

Se alle bildene i karusellen øverst i saken.

Mattilsynet fattet hastevedtak og stengte bakeriet umiddelbart på grunn av «manglede renhold og kontroll med skadedyr», heter det i rapporten. Det ble også omsettingsforbud for brød som hadde vært på samlebåndet (kjørekarusellen) hvor det ble funnet fugleskitt, fuglefjær og dun.

Saken fortsetter under bildet.

Det påpekes at lokalene gjennomgående hadde dårlig renhold og orden. Transportbånd var tilgriset med deigrester, brett til brød var synlig skitne og mye skitt i «kriker og kroker». Fugleskitt og lignende smuss «som synlig henger nedover vegger fra taket». I tillegg ble det funnet skitt og muggvekst i kjølevifter og på kjølerom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer