Trines Matblogg feirer 10 år med ny bok og nye smarte funksjoner på bloggen

Da Trine skulle pusse opp bloggen sin, kom ideen som kan redde familiens dårlige samvittighet

Nå blir det enda enklere å bruke oppskriftene til Trine.

JUBILERER: Trine Sandberg feirer 10 år som matblogger. Jubileet markeres blant annet med ny kokebok; «Trine inviterer», og ny og sprek profil på bloggen. Foto: Gry Traaen
JUBILERER: Trine Sandberg feirer 10 år som matblogger. Jubileet markeres blant annet med ny kokebok; «Trine inviterer», og ny og sprek profil på bloggen. Foto: Gry Traaen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har levd litt i en boble det siste halvåret, forteller Trine Sandberg. (52), som for snart to år siden sa opp juristjobben for å bli matblogger heltid.

Nå kan hun endelig puste ut. Etter måneder med intenst arbeid har Trine levert manuset til sin nye - og tredje - kokebok. I månedsskiftet august september spres «Trine inviterer» med undertittelen «Menyer til hverdag og fest» til bokhandlere over hele landet i et opplag på 40 000.

- Jeg er opptatt av å senke terskelen til å invitere gjester. I boken har jeg samlet nitti oppskrifter, de aller fleste nye og upubliserte, opplyser Trine om boken.

Noen uker før lanseringen, i midten av august, vil Trines mange og trofaste følgere på Trines matblogg merke at det skjer ting også her. Ikke bare vil bloggen fremstå i nyoppusset og sprek versjon, men den kommer også med en rekke nye og spennende funksjoner:

- Det var på tide med en oppussing, både visuelt og funksjonelt, forteller Trine til Dagbladet.

Smarte funksjoner

På den «nye» bloggen skal det bli mulig for leserne å opprette sin egen profil, lagre og sortere sine favorittoppskrifter, komponere sin egen ukemeny og skrive ut handlelister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer