Matkassene som holder nyttårsforsettene

De nye matkassene hjelper deg til å klare nyttårsforsettene

Matkasser har kommet for å bli. Nå vil de hjelpe deg med nyttårsforsettet.

VIL FÅ I DEG SUNNERE MAT: Matkasseleverandørene ønsker å hjelpe deg med nyttårsforsettene dine, og tilbyr sunnere matkasser. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix
VIL FÅ I DEG SUNNERE MAT: Matkasseleverandørene ønsker å hjelpe deg med nyttårsforsettene dine, og tilbyr sunnere matkasser. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Vi har (nesten) alle vært der. Nyttårsforsettet som gjentar seg år etter år: «Neste år skal jeg spise sunnere». Noen slenger til og med på et lite «Jeg skal gå ned X antall kilo i år», og melder seg inn på et treningsstudio i tillegg.

Alt i håp om å gå ned de ekstrakiloene som aldri ser ut til å forsvinne.

«Du må spise sunt», «trene minst en halvtime hver dag», «ikke drikke alkohol». Rådene er mange. Og tiden strekker ikke alltid til om man skal klare alt i en kombinasjon med en hektisk hverdag.

Dette er noe av grunnen til at de utallige matkasseleverandørene har kastet seg på markedet - og i tillegg har hatt stor suksess.

- Et år med fokus på sunnhet og enkelhet

Ta for eksempel Adams Matkasse, som to uker før jul hadde solgt alle sine julekasser. Eller Kolonial.no, som leverer dagligvarer rett hjem på døren. De hadde i 2016 en økning fra 75 til 400 ansatte, og hadde en omsetning på nesten en halv milliard kroner.

Matkasser ser ut til å ha kommet for å bli. Og da gjør det ingenting at de forskjellige aktørene kan hjelpe oss alle med å holde litt lenger enn to uker på nyttårsforsettene våre. De har nemlig sunne matkasser - planlagt for deg ned til den minste detalj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer