Detaljen du sparer penger på

Den nye Coop-posen skjuler en hemmelighet: Spar penger på det nye trikset

30 000 sparenett føk ut av Coop-butikkene etter lansering i går.

DETALJEN: Coop deler ut 700 000 miljøvennlige handlenett til sine medlemmer. Undersiden av posen er utstyrt med en helt spesiell detalj. Foto: Christian Roth Christensen
DETALJEN: Coop deler ut 700 000 miljøvennlige handlenett til sine medlemmer. Undersiden av posen er utstyrt med en helt spesiell detalj. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Coop Norge følger denne uka opp fagre ord og målsettinger om å bruke mindre plast ved å dele ut 700 000 gratis handlenett til sine medlemmer. Ikke bare er nettene laget av miljøvennlig brasiliansk biomateriale, og kan gjenvinnes som vanlig plast når de er utslitte. De er også utstyrt med en strekkode i bunnen, som gir kundene én krone i gjenbruksbonus hver gang nettet brukes i løpet av august og september.

- I Coop er vi opptatt av reelle miljøtiltak. Sannsynligvis ligger det flere tusen nokså ubrukte handlenett i skuffer og skap rundt om i landet. Coop ønsker at de nye handlenettene skal bli brukt, og spanderer derfor en bonus på dem som bruker dem flere ganger, sier miljøsjef i Coop, Knut Lutnæs.

At tiltaket har vakt interesse blant kundene, sier tallene fra lanseringsdagen i går, mandag, alt om: 30 000 kunder løste inn kupongen de hadde fått tilsendt elektronisk gjennom Coops app eller nettside, og tok med seg varene hjem i nytt handlenett. Coop har totalt fått produsert en million eksemplarer av nettet.

- Gøy, kommenterer Lutnæs, som mener responsen er helt i tråd med miljøengasjementet til Coops medlemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer