Restaurantanmeldelse av Coyo på Sørenga

Den spektakulære utsikten er verdt turen: - Neste gang vet jeg hva jeg skal bestille

Robinson og Fredag har spist tapas på Sørenga.

BELIGGENHETEN ER VERDT TUREN: Når man vet man skal bestille vil man neppe angre på besøket.
BELIGGENHETEN ER VERDT TUREN: Når man vet man skal bestille vil man neppe angre på besøket. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg blir litt nesten litt stresset av dette, innrømmet Robinson.

Robinson og Fredag hadde gjort det igjen: Glemt å si at de ikke ville ha alle smårettene på én gang, slik man av en eller merkelig grunn nesten alltid får på norske tapas-inspirerte restauranter. Så nå sto det seks retter på bordet foran dem.

- Jeg blir stresset fordi jeg føler jeg må spise fort slik at maten ikke blir kald.

- Helt enig, sa Fredag og sukket.

- Men dette ser slett ikke verst ut, så da er det vel bare å sette i gang.

En liten stund tidligere hadde Robinson og Fredag ­ankommet meksikanske Coyo, helt ytterst på Sørenga. ­Lokalet er stort og lekkert, beliggenheten fantastisk. Selv nå, midt på vinteren er utsikten mot Operaen, Havnelageret og Hovedøya, spektakulær.

- Men er det mer enn beliggenheten som gjør det verdt å ta turen hit? undret Fredag.

- En knall begynnelse

- Det skrytes av at kokken virkelig er fra Mexico og at det som serveres er ekte vare. Ingen halvfabrikater, altså. Det lyder bra, sa Robinson.

- Sånn skal guacamole serveres, slo Fredag fast, etter at en kokk nå sto og laget den populære avokadoretten fra scratch foran dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.