Test av matkasser høsten 2018

Den store matkassetesten: Vinneren er soleklar!

Lurer du på hvilken matkasse du skal velge? Vi har spist oss gjennom de mest populære for deg.

MAT PÅ DØRA: Stadig flere lar matkasseleverandørene planlegge hverdagsmiddagen. Det er rift om kundene og de ulike leverandørene forsøker å tekke ulike segmenter i markedet.
MAT PÅ DØRA: Stadig flere lar matkasseleverandørene planlegge hverdagsmiddagen. Det er rift om kundene og de ulike leverandørene forsøker å tekke ulike segmenter i markedet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lurer du på om du skal gjøre som et voksende antall nordmenn: Plukke middagsingrediensene dine opp fra en matkasse du har fått levert på døra? Dagbladet har testet matkasser fra seks leverandører hvorav alle leverer i Oslo - og noen leverer flere andre steder i landet.

Stadig flere aktører kjemper om å få levere middagsmaten din på døra, og innholdet i de ulike typene matkasser varierer sterkt. Tidligere i år testet vi for eksempel sunne og grønne matkasser, med vekslende hell.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer