Oppskrift på supersunn is med bringebær og avokado

Den sunne isen ingen har hørt om: Bringebær + avokado

Med kunn tre ingredienser; avokado, bringebær og vanilje lager du is på 1-2-3

HJEMMELAGET: Supergod, sunn og svært enkel is å lage med kun 3 ingredienser. Video: Per Ervland og Aase Dotterud Oppskrift: 250 g frosne bringebær, 1 moden avokado, 1 ts vaniljesukker. Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ja, du hørte riktig. Du kan faktisk lage is med avokado. Sammen med frosne bringebær og litt vaniljesukker kan du på noen få minutter trylle fram en supergod hjemmelaget is. Is er kanskje den mest populære desserten i de tusen hjem og vi spiser mye is også utenom sommersesongen her i landet.

Sunn is

Hvis du ønsker å redusere sukkerinntaket når du har lyst på noe godt, kan du med fordel lage denne isen! En teskje vaniljesukker gir en liten smak av sødme som kler isen. Ønsker du litt mer søtsmak, kan du jo tilsette litt honning.

Isen er faktisk så sunn at den er utmerket som et mellommåltid. Alle vet vi at både bringebær og avokado er full av gode næringsstoffer og sammen i en is er dette rene helsekosten. Du holder deg mett lenge også. Er du glad i smoothie så vil du garantert like denne isen for den er like raskt å lage.

Is i blender

De fleste har tilgang til en blender eller food prosessor, som er verdens beste hjelpemiddel når du skal lage hjemmelaget is. Har du frosne bær i fryseren og en moden avokado for hånden, kan du lage en forfriskende is i en fart. Her har vi laget isen med frosne bringebær. Du kan også bruke frosne jordbær eller skogsbær i kombinasjon med avokado. Pass på at avokadoen er godt moden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.