Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ari Behn inviterte til 4-stjerners TV-middag i nytt hus

«Denne middagen var egentlig det beste jeg kunne gjøre for å kickstarte mitt nye liv»

Breiflabb og stekte bananer på menyen

HJEMME HOS ARI: Gjestene Else Koss Furuseth, Bård Hoksrud og Live Nelvik hygget seg. Foto: TVNorge.
HJEMME HOS ARI: Gjestene Else Koss Furuseth, Bård Hoksrud og Live Nelvik hygget seg. Foto: TVNorge. Vis mer

- Å ha denne middagen var egentlig det beste jeg kunne gjøre for å kick-starte mitt nye liv, sier en lettet Ari Behn, når kvelden er over og 4-stjernersgjestene og TV-teamet forlater hans nye bolig i Lommedalen.

 GODE VENNER: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn samarbeider godt, selv om ekteskapet ikke sto til å redde. Foto: Ola Axman/IBL/NTB SCANPIX
 GODE VENNER: Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn samarbeider godt, selv om ekteskapet ikke sto til å redde. Foto: Ola Axman/IBL/NTB SCANPIX Vis mer

Ari er en av deltakerne i den niende sesongen av TV-serien 4-stjerners middag og i neste uke er han en av stjernene.

Neste torsdag ser du en helt nyinnflyttet Ari invitere til tre retters middag for åpent kamera på TVNorge.

I hans nye kjøkken er nesten ingenting på plass etter flyttingen når TV-teamet ankommer. Likevel gjennomfører forfatteren utfordringen med å tilberede og servere mat som faller i smak hos gjestene.

Hvert til sitt

I høst ble det kjent at Ari og Prinsesse Märtha Louise gikk hvert til sitt. Ari begynte i september på oppussingen av sitt nye hus, ikke langt unna prinsessen i Lommedalen i Bærum.

I programmet får du se Ari i sving over grytene, når han tilbereder middag til programleder Live Nelvik, stortingsrepresentant Bård Hoksrud og komiker Else Kåss Furuseth.

4-STJERNERS FORFATTER: Ari Behn fyrte opp engangsgrillen og stekte bananer med rom og kanel til sine gjester.  Foto: TVNorge.
4-STJERNERS FORFATTER: Ari Behn fyrte opp engangsgrillen og stekte bananer med rom og kanel til sine gjester.  Foto: TVNorge. Vis mer

- Det har vært utrolig deilig. Og jeg føler meg rolig nå, men det har faktisk vært intenst. Det ble veldig riktig at jeg inviterte akkurat i dag til et gjestebud med veldig fine mennesker, sier Ari om den gastronomiske TV-innspillingen.

Fisk med pølse

Hva står på menyen når Ari åpner dørene til sitt nye hjem? Til forrett serverer han potetsuppe med soyamarinert ørret. Til hovedrett står breiflabb med parmaskinke og pølsebiter på menyen, og til dessert griller han banan med rom og kanel.

Fisk er ikke det beste FrP-politikeren Bård Hoksrud vet, så for å gjøre kvelden lettere for sin gjest, velger Ari pølser og skinke som tilbehør til fisken.

Vinneroppskrift

4-stjerners middag har vært en stor suksess for TVNorge, og heller ikke i den nye sesongen skorter det ikke på celebre kokkespirer som åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Det blir garantert søl, tårer og sterkt krydrede personligheter når 52 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv.

- 4-stjerners middag har en helt spesiell formel som seerne er blitt glad i. Vi møter kjendis-Norge på kjøkkenet og får en gastronomisk hjemme-hos-opplevelse med høy underholdningsfaktor og høyst varierende kvalitet på serveringen, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk.

I tillegg til allerede nevnte deltakere, inviteres TV-seerne i den nye sesongen også hjem til blant andre:

Sophie Elise Isachsen, Øystein «Pølsa» Pettersen, Omer Bhatti, Kathrine Sørland, Thomas Felberg, Karoline Dyhre Breivang, Maria Montazami, Erlend Elias Bragstad, Jahn Ivar «Mini» Jacobsen, Live Nelvik, Frode Alnæs og Hilde Hummelvoll.

Ole-Martin Alfsen er som vanlig med som kommentator og sjefskokk.

Er du matglad? Følg oss på Facebook!

Les mer:

Ari Behn rømte landet for ridetur i Spania: - Verdens beste lekegrind

Hellstrøms suppe - blir best med en flaske vin i gryta

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling