Eksklusive Miraval

Dette er champagnen til Brad Pitt

Jolie-Pitts vingård Miraval lanserer en eksklusiv champagne. Selvsagt er den rosa!

EKSKLUSIV: Det var vel neppe noen tvil om hvem som skulle være champagnens ansikt utad, da vingården Brad Pitt er medeier i inngikk samarbeid med et champagnehus om å lage en rosa champagne. Foto: Chateau Miraval / Mega / NTB Scanpix
EKSKLUSIV: Det var vel neppe noen tvil om hvem som skulle være champagnens ansikt utad, da vingården Brad Pitt er medeier i inngikk samarbeid med et champagnehus om å lage en rosa champagne. Foto: Chateau Miraval / Mega / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Chateau Miraval, det franske vinslottet som til tross for fireårige skilsmisseforhandlinger og skittentøyvask fortsatt er deleid av Brad Pitt og Angelina Jolie, lanserer sin første champagne: Fleur de Miraval.

Miraval er deleid av Jolie-Pitt og Perrin-familien, som også er det formelle navnet på selskapet som produserer vinen.

Miraval er mest kjent for sine roséviner, som også er typisk for Provence, området vinslottet ligger i. Når de nå lanserer en champagne, er denne selvsagt også rosa.

Champagnen er produsert i samarbeid mellom Perrin og Péters-familien fra Champagne. Péters er et champagnehus med lang historie, og drives nå av sjette generasjon i familien.

Samarbeidet og utviklingen har skjedd i stor hemmelighet - og de to vinhusene har jobbet sammen i hele fem år.

- Ikke bare nok en kjendisvin

At kjendiser setter navnet sitt på vinflasker er intet nytt fenomen. Men der mange bare gjør nettopp det, setter navnet sitt på ei flaske hvis innhold andre har smakt seg fram til, skal Brad Pitt være langt mer involvert.

- Brad Pitt har vært veldig engasjert i å skape dette champagnehuset, som ikke bare er nok en kjendisvin, men et helhjertet prosjekt med vinbønder som samler sin ekspertise, lidenskap og ferdigheter, skriver Perrin i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer