Dette er Oslos nye restauranter

Her er de nye restaurantene vi gleder oss til å besøke når Oslo endelig åpner for at vi kan gå ut og spise igjen.

IKKE MER TAKE AWAY: Vi tipper vi ikke er alene om å glede oss til å sette oss ned og vente på maten, ikke stå i kø på fortauet. Foto: Elisabeth Dalseg
IKKE MER TAKE AWAY: Vi tipper vi ikke er alene om å glede oss til å sette oss ned og vente på maten, ikke stå i kø på fortauet. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For alle oss som elsker å bli servert mat, har dette vært livets lengste vinter. I november korket Raymond alle flasker og kraner, og 2. mars ble alle serveringssteder stengt for all annen aktivitet enn take away. Men nå er det vår, og endelig åpner restaurantene igjen!

På en pressekonferanse i dag melder byrådsleder Raymond Johansen at spisesteder i hovedstaden endelig åpner om ei uke. Mye har skjedd siden sist - her er noen av de nye nyåpnede stedene vi gleder oss til å besøke.

Schlägergården - Svenssons nye fristelse

Etter at Michelin-restauranten Galt stengte i sommer har det vært knyttet stor spenning rundt Björn Svenssons neste prosjekt. Sammen med store deler av Galt-teamet flytter han nå nesten ut av byen, til Schlägergården på Lilleaker (en 14 minutters trikkereise fra Frogner), og denne gangen blir det et helt restauranthus med flere avdelinger.

- Inne blir det en restaurant med en satt meny, rundt seks retter, og det er her vi åpner først, sier Svensson til Dagbladet.

På sikt blir det både uteservering, og en egen utendørs chambre separée-avdeling med egne menyer for grupper på 6-12 stykker. De kommer også til å sette opp et drivhus, der de skal dyrke urter og grønnsaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer