Disse vinene passer best til sommerens grillmat

Dersom du skal grille rødt kjøtt er det spesielt et land som utmerker seg. 

Ingen sak: Det aller meste egner seg på grillen, og det er heller ikke vanskelig å finne vin som passer til maten, mener Dagbladets vinekspert Robert Lie. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Ingen sak: Det aller meste egner seg på grillen, og det er heller ikke vanskelig å finne vin som passer til maten, mener Dagbladets vinekspert Robert Lie. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommer er synonymt med grill. Så fort været er medgjørlig fyres engangsgriller og mer forseggjorte varianter opp på rekke og rad.

Hva som puttes på grillen varierer stort og det aller meste egner seg til grilling. Å finne vin til grillmaten er heller ingen sak.

Om man skal grille fisk eller skalldyr er det naturligvis hvitvin som gjelder. En lett bløt rødvin kan til nød gå med grillet hvit fisk, men hovedregelen er klar.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer