Disse vinene passer best til sommerens grillmat

Dersom du skal grille rødt kjøtt er det spesielt et land som utmerker seg. 

Ingen sak: Det aller meste egner seg på grillen, og det er heller ikke vanskelig å finne vin som passer til maten, mener Dagbladets vinekspert Robert Lie. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Ingen sak: Det aller meste egner seg på grillen, og det er heller ikke vanskelig å finne vin som passer til maten, mener Dagbladets vinekspert Robert Lie. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommer er synonymt med grill. Så fort været er medgjørlig fyres engangsgriller og mer forseggjorte varianter opp på rekke og rad.

Hva som puttes på grillen varierer stort og det aller meste egner seg til grilling. Å finne vin til grillmaten er heller ingen sak.

Om man skal grille fisk eller skalldyr er det naturligvis hvitvin som gjelder. En lett bløt rødvin kan til nød gå med grillet hvit fisk, men hovedregelen er klar.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer